Jun. 12, 2017

A lakás legkisebb helysége és a home staging

A lakás legkisebb helyisége is lehet stílusos a berendezésnek köszönhetően.  

A legkisebb helyiség lehet színes, vidám és kreatív, akár a lakás stílusától némileg eltérően, de lehet a lakás stílusához illeszkedően elegáns, klasszikus, romantikus, természetközeli stb.
Praktikus térbeépítések is kialakíthatóak. Arra ügyelni kell persze itt is, hogy ne legyen túl zsúfolt sem.

A kishelységet feldobhatjuk a kézmósó feletti stílusos lámpával és tükörrel, növényekkel, esetleg csillárral, falmatricával és más kiegészítőkkel de a burkolatok ötletes kiválasztása lesz az egyik domináns hangulati elem a felület meghatározó mérete miatt. 
Íme néhány jópofa és stílusos berendezés:

http://www.lejournaldelamaison.fr/le-journal-de-la-maison/piece-par-piece/salle-de-bain-le-journal-de-la-maison/14-idees-relooker-vos-toilettes-102327.html#item=1

Egy másik válogatásból is meríthetünk ötleteket ha valaki a fekete-fehér színkombinációt különösen edveli:

http://www.lejournaldelamaison.fr/le-journal-de-la-maison/decoration-par-style/deco-par-style/15-wc-tendances-avec-deco-noire-127629.html#item=8

 Arra, hogy hogyan alakíthatnánk át például a kishelyiségünket stílusosabbá érdemes lakberendező segítségét kérni egy 3D-s fotót illetve a helység méreteit biztosítva számára. A lakberendező az úgynevezett home staging keretében új burkolatokat vagy berendezési tárgyakat tud a helyiségbe helyezni, vizuálisan megjelenítve a megrendelő számára az új enteriőrt. A képen egy lámpák és kiegészítők nélküli mosdófalat alakítottam át.