Aug. 22, 2017

2018 DIVAT: HASZNÁLD A KEDVENC SZÍNPALETTÁD

2018 -ban nem egyes színek, hanem egész színpaletták lesznek divatban, amiből egy egy mindannyiunk izlésének megfelelő lehet.
Összességében divat a színek fényes, csillogó, gyöngyház, matt vagy adott esetben nagyon erőteljes árnyalata.
Választhatunk 2018-ban a Pantone  alábbi palettái közül (is) : a meleg és hűvös színkeveréke a kék-narancs színeket tartalmazó "erőt adó" paletta vagy a "Zöld természet" természetes szineiből, a "játékos" paletta fényessárga vagy lime jégkrém színekkel vagy a bodza és mályvát tartalmazó "diszkréció" paletta vagy az "komplexitás" (fényes, metál de neutrális szinek: kénsárga vagy a fagyöngy) , az "intenzitás" (erőteljes szinek, melyek erőt sugároznak), a kissé "valószerűtlen" melyben a rózsaszín tónusok a kukricahaj színével akotnak együttest vagy  "a tech-nika" mely a fényes kék, lila és pink szineket is tartalmazza, melyek belülről fénylenek.

Mindezt bővebben Leatrice Eiseman fejtette ki az International Home and Housewares Shown-n, megjegyezve, hogy sok régi szin marad velünk a jövő évi trendekben de 8 színpalettába épülve. A lényeg, hogy esetleg kicsit frissítsünk rajta, pl a kék egy más árnylatával stb.

Nem kell senkinek sem egy divat szinhez ragaszkodnia. Valószínűleg ez korábban is így volt, sokan egyéniségüket kifejezve alkottak gyönyörű kreatív enteriőröket, de most ezt trendként is megfogalmazza a Pantone.

Forrás: Pinterest, International Home and Housewares Show website, Elle Decor